Bulvár Búvár

Bulvár Búvár - Merülj el!

A BKF Online újságírás című gyakorlatának feladata

Friss topikok

Linkblog

"Elnökválasztás" a BKF-en

2008.11.21. 22:41 | Bulvár Búvár | Szólj hozzá!

Dr. Vass László rektor vezényletével zajlott le az a nagyszabású rendezvény, amely a 2008-as amerikai elnökválasztáson használt kommunikációs stratégiákat mutatta be. A BKF-en rendezett előadássorozaton több neves külföldi szakértő is részt vett, többek között az Egyesült Államok magyarországi nagykövete is tiszteletét tette.

Az október 14-én megrendezett egész napos előadássorozatot Dr. Vass László vezette be, bemutatva a vendégeket. Köztük volt például Dr. Bruckner Huba, a Fulbright ösztöndíjprogram igazgatója, Michael Hurley professzor és Dr. Alex Stepick is. Az előadók az amerikai elnökválasztást és az elnökjelöltek kommunikációját vizsgálták különböző szempontokból. Természetesen, a szakértők a nézők kérdéseire is részletesen válaszoltak.
A rendezvény érdekessége volt, hogy a diákok is „szavazhattak”, és az esti híradásokból kiderült, a legtöbb hallgató Barack Obamát szeretné az Egyesült Államok 44. elnökének.

Az esemény záróbeszédét April H. Foley, az USA magyarországi nagykövete tartotta, ő zárta le az egész napos programot.

A bejegyzés trackback címe:

https://bulvarbuvar.blog.hu/api/trackback/id/tr17782060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása